Nu gäller de :)


de va längsen jag skrev.. har haft noll lust att skriva, men nu kanske de blir bättre. Skolan är slut för denna termin. Ska jobba en del uppe på Billingens stugby och camping i sommar, trivs jätte bra. Alla är så snälla mot mig och de har ett himmelskt tålamod med mig och mina tusen frågor om allt varje dag :)

Jag och min syster har också ingått en pakt, vi vill båda gå ner ett par kilo men har haft otroligt dåligt motivation och självdisiplin.. så i går bestämde vi oss för att vi ska ha vägning varje vecka för att motivera oss lite mer.. jag har inget problem med att vara ute och röra på mig utan mitt problem är att jag älskar mat och annat gött. jag älskar att sitta i soffan på kvällen och äta massa gött och de gynnar ju inte min figur precis..  :)

Så i går va de alltså invägning och vågen stannade på 69.9 ... mitt mål är att komma ner till 60.. men de e långt dit, så jag sätter upp 65 kg som  ett delmål :)

Jag ska verkligen piska mig själ nu så att jag klara detta.. skulle må så mycke bättre i mig själv om jag va nöjd med min kropp.. 10 kilo är lite lagom att gå ner :)


Ska strax gå och lämna Fille på dagis, sen blir det en långpromenad.. i snabbt tempo :)



Ha en bra dag






RSS 2.0