en powerwalk fick det bli..


ja va ute på min runda förut.. men istället för en jogging runda så fick de bli powerwalk.. jösses vad svettig jag blev.. efter 40 minuter va jag helt slut :)

Men nu har jag bestämt att lördagar, måndagar och torsdagar är de motion som gäller.. finns inga ursäkter förutom feber och ont i halsen såklart.
Jag har även bestämt att från och med i morgon så är de frossardag som gäller, vilket betyder att jag bara får äta godis och flötmat en gång i veckan!!! Inga undantag förutom jul. Så en dag i veckan får jag äta vad jag vill och hur mycket jag vill.. om jag så vräker i mig 3 kilo godis och 15 chipspåsar.. men endast en dag i veckan!!!


Jag tror att jag kommer fixa detta.. eller jag gör de !!
Mycket för att jag vill loosa några kilon men även för hälsans skull.. va fan de e inte okej att dricka cola varje dag och äta pizza och godis flera dagar i veckan... inte för mig i allafall jag känner bara hur jag växer usch... slut!!!

Barnet har lagt sig.. jag sitter här och ja jag vet inte riktigt vad jag gör :) Peder kollar på fotboll.. så jag ska nog ta tag i min roman på 680 sidor som ska redovisas om 2 veckor.. jag har kommit hela 170 sidor.. tur att den e bra annars hade jag aldrig stått ut :)


So long my dearest...














nu är jag nöjd..


ja så i morse var det bara att åka tillbaka till skövde. Och denna gången hittade jag faktiskt lite kläder.. Jag köpte ett par vinterskor.. å ni ska se dom jag e kär :) svarta med ull i som går typ 2/3 upp på vaden med snörning hela vägen.. hittar inte kameran så jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder. Sen köpte jag ett par gråa byxor på H&M och ett på gråa slitna typ jeans på Gina Tricot och en creme färgad topp på Gina också.. så nu e jag nöjd :)

Men de e något konstigt med mig för jag finner ingen shopping ro lixom.. kan beror på att storlekarna på kläderna måste ha krymt för de sitter inte alls lika bra som förut.. :) attans!! Så bara därför så blir en jogging runda i eftermiddag.. å därmed basta!!!

Peder köpte jätte fina kostymbyxor, en skjorta och en väst till byxorna på MQ.. jätte stilig kommer han bli på sin 30 års fest..

resten av dagen och kvällen blir annars väldigt lugn.. filmkväll tror jag.. Halloween är de ju också .. så de borde ju bli skräckfilm.. men de gillar jag ju inte så värst.. men jag funderar på Gudfadern filmerna.. hur äckliga är dom?? Hannah skrev inte du om dom häromdagen i din blogg?? jag vet inte men de känns som filmer som skulle falla fröken Lommerin i smaken..



Ja vi får väl prova oss fram och se om dom är något att ha...

Ser på underbara Lotta på Bråkmakargatan med William nu.. herregud vilken gullig unge :)


Ne ska väcka Peder nu som ligger och vilar sen ska jag ge mig ut på en springrunda...



...love....

jag är så kass...


ja den shopping rundan kommer gå till historien... ni kommer inte tror de när jag berättar. Vi packade in oss i bilen hela familjen och åkte mot Skövde. Först åkte vi till esplananden., där gick vi runt och kikade men hittade INGET .. tro mig inte ett skit som passade varken mig eller min kära sambo i smaken. Jo föresten så här i efterhand hittade jag ett par stövlar.. men jag vet faktiskt inte varför jag inte köpte dom. Typiskt mig.. Sen åkte vi ner till Commerce.. där gick vi runt i en evighet men hittade inget där heller.. tillslut så hittade Peder två tröjor. Men jag vet inte vad som hände med mig... jag hittade verkligen inget som jag ville köpa.. Hur faan är de möjligt?! När jag får möjlighet att shoppa loss så hittar jag inte ett skit. Jag var måttlighet imponerad när jag kom hem!!

Jag är en värdelös shoppare!!!!

Men ger mig inte!!! I dag åker jag tillbaka för att köpa dom där stövlarna.. måste hitta jeans också, om jag så ska hota expediterna till livet.. så ska dom fixa fram ett par schyssta jeans till mig mig!!!!

...love...

shopping och jogging....


gomorgon min små hjärtan...

vaknade på rätt sida i dag tror jag :) sova väldigt dåligt men känner mig nöjd än endå..

Jag och Peder satt i går och diskuterad om våra senaste klädinköp och insåg att vi aldrig unnar oss att köpa kläder längre .. alla pengar går till William. Sedan Fille föddes har jag  utan att överdriva köpt sammanlagt kanske 2 par byxor och kanske 6 toppar... sen har jag ju fått lite kläder när jag fyller år och så..och nu tillåter verkligen min ekonomi mig inte att shoppa.. med ett studie medel på 10.000 i månaden och räkningar för 8.000 såblir de INGET shoppande.. fy jag skäms när jag tittar in i min garderob och inser att de finns nästa inget jag kan ha på mig.. Så i går kväll bestämde vi att i eftermiddag ska vi åka och shoppa kläder och bara unna oss lite lyx.. :) kommer bli väldigt mysigt.. ja lite shopping till William med förståss.. :) 

Har också bestämt mig för att jag måste börja motioner mer!! Jag vet ju att jag mår så mycket bättre av de och blir mycket piggare. Så från och med i dag så blir det en promenad på minst 45 minuter. Försöker få tillbaka min motivation att börja jogga igen men fan va svårt det är att komma igång... jag måste be Peder hålla koll på mig så att jag verkligen kommer ut varje dag.. Joggning är ju faktiskt ett jätte bra sätt "rensa tankarna " . Skulle behöva skaffa mig en aning plattare mage också föresten. Kanske är dax att dra igång med dom kvällsliga situpsen igen...



Ne nu röjjer William loss totalt bäst att jag tar tag i situationen... 



...love....







 


mitt liv mina val...


känner att de val jag gjort den senaste tiden verkligen bara har gjort mig gott! Mår mycket bättre inombords nu. Önskar bara att jag tagit dessa beslut lite tidigare.. men bättre sent än aldrig..

sitter här och funderar på vilka ämnen jag vill läsa till våren.. vissa är ju redan spikade men inte alla.. försöker få i hop rätt antal poäng men vill samtidigt inte ta på mig för många ämnen heller ..  På tisda nästa vecka ska jag ha möte med rektorn och då vill jag för min egen skull ha lite kontroll på min planer.. så att jag slipper krångla in i de sista.. ja tids nog kommer jag på de..

ne ska gå ner och försöka mysa med min son lite .. men han är inte direkt på mamma-mys  humör..sinnenstämning just nu är nog mer Skjuta Panga Röja Runt humör.. så de blir till att leta upp en egen pickadoll och ge sig in i leken...


ha de gottit...



ligger efter nu...


oj mitt första inlägg i dag och klockan är strax 16! rekord :) men ni förstår att fröken har varit upptagen med lite annat i dag..

Åkte till skövde (detta enorma metropol) för att köpa 30 års present till min älskade sambo .. Åsa gjorde mig sällskap. Mycket trevligt! tack för alla smakråd och tack för en trevlig fika .. hittade för övrigt väldigt fina presenter.. tror att karln kommer bli mycket nöjd!! :)

åkte senare ut till Helen och hälsade på lite.. tack snälla du för att jag kunde vara så ärlig mot dig! Jag behövde verkligen få ur mig detta.

Ah William har fått något konstigt utslag i ansiktet i dag på dagis.. vet inte vad de kan vara för något.?.. Men blir de värre så får vi ringa farbror doktorn... Känner att denna tidsomställning till vintertid har tagit hårt på familjen.. vi är trött och har lite så där små ont i huvudet och lixom lite öma i kroppen.. jaja hoppas de blir bättre snart.. i dag tänker jag faktiskt inte göra något skolarbete alls.. tänker ta helg nu!!


måste börja me middan..

skriver mera sen


..love...

frossa ...


nu är jag helt övertygad.. jag är blogg beroende :) skulle säkert kunna skriva 30 inlägg om dan med då är de nog ingen som orkar läsa.. haha jag har ju trotts allt runt 10 unika besökare varje dag.. och ni mina trogna vänner är jag väldigt rädd om så jag ska försöka att inte blogg för mycket så att ni blir uttröttade på mig.

men lite besviken måste jag säga att jag är.. inte ett enda tips om mina bananflugor.. och bara så ni vet så frodas dom som aldrig förr ute i köket just nu..
så nu tänker jag frossa i mig 3 påsar bilar helt själv.. :) så just nu i denna stund så får flugorna föröka sig bäst fan dom vill.. jag ska ju njuta av min bilar..

nu har jag en dejt med Persbrandt ..

skriver mer i morgon...

belöning utlovas...

Här med så utlovar jag en belöning till den som ger mig de mest effektiva sättet att UTROTA bananflugor...

hur i helvete blir man av med bananflugor... har haft dom typ en vecka nu.. spelar ingen roll om jag dödar varenda jävel för efter fem minuter är har de kommit en helt ny arme... hur fan fort förökar dom sig ... gör dom inget annat än och ligger med varandra dom där bananflugorna... så snälla ge mig nu en massa tips på att utrota dessa vidriga varelser.. jag har redan provat med vinäger och olja och de funkade INTE!! Så gnugga geni knölarna nu mina vänner.. om inte detta problem inte är löst inom en vecka så kommer ni att få besöka mig i Falköping på en instängd avdelning på ett visst sjukhus..
för nu är måttet rågat .. jag får psykbryt på dessa små vidriga as.

Belöning: ett x antal påsar med valfria Ahlgrens bilar.... finns i smakerna Choklad doppade, Sötsura och Orginal..



onsdag morron..


ojoj jag ser knappt vad jag skriver jag är jätte trött :) men William va inte lika trött så han kom in till oss igen och gjorde klart att de va dax att gå upp och se på Shrek.. men de positiva är ju att jag hinner deto mer skolarbeten i dag när jag vaknat så tidigt.. ha ha yeah right som att inte jag kommer sten somna sen när jag har lämnat Fille på dagis :)

på någotvis har jag blivit beroende av min blogg sedan jag la ner min facebook.. :) måste göra minst två inlägg varje dag helst tre .. :) å jag är hellre beroende av min blogg än av facebook.. :)

i dag blir de till att försöka få ihop de sista på debatt artikeln .. har ju en krönika att skriva också..  jag tror jag vet vem jag ska skriva om.. de ska handla om en positiv livsupplevelse i en persons liv, nu ska jag bara samla mod till mig att fråga henne.. :)

ne nu e de dax att försöka få på min skitunge lite kläder sen bär de av mot dagis..

tack gode gud för de .. någon annan får ta över uppfostrandet (för några timmar) av trottsande yrväder.. Jag har tänkte på en sak länge.. varför är de aldrig någon som vågar säga rätt ut hur jobbigt de kan vara hemma ibland och hur jävla arg man kan bli på sitt barn... och hur jävla trött man kan bli på sin unge...ja ibland har man ju försjutton lust att sälja dom billigt på blocket.. i allafall jag... men aldrig är de någon som yppar ett knyst om att de svider att vara förälder ibland.. utan allt är bara så himla bra och just nu är de en fantastisk period och alla bara älskar at vara mammor!!! fan varför vågar man inte säga som de e ??!! 

jag kan känna att de suger att vara småbarns mamma emellan åt.. men älskar ju jag William mest av allt i hela världen...

Så nu vet ni att jag älskar min trottsande skitunge.. så ingen behöver ringa soc :) han har de bra här hemma, han får mat och kärlek.. :)


ne kläder på och marsch iväg till dagis...


...love...





skolan tar verligen all min tid...


i början tänkte jag inte så mycke på de för då va jag så inne i allt de nya som hände i mitt liv i och med att jag började i skolan... men de senaste veckorna har de kommit krypandes lixom. Jag har inte många timmar i vecka över till att träffa vänner.. Allra först prioriteras familjen.. nr 2 är skolan och allt som har med de att göra.. och tyvärr sist så kommer mina underbara vänner.. jag försöker intala mig att dom som är mina riktiga vänner kommer att finnas kvar när jag är klar i skolan även om jag tyvärr måste prioritera annat än socialt umgänge just nu.. Jag förstod nog inte när jag började plugga hur svårt de faktiskt är att planera sina studier så att allt hinns med och blir klart i tid. Det är svårt att "komma in" i studie rutinerna. Det är trots allt nästan tio år sedan jag gick i skolan sist..  Jaja de måste bli så här, ingen idé att jag ältar detta mer... jag måste välja min studier framför krogkvällar och "tjejhäng" tyvärr.. Men snart har jag nog kommit in i rutinerna och då kanske de blir lite mer tid över till min vänner.. hoppas jag i alla fall..

...love....

passar mig i dag..



Dagens låt... 


Whitesnake - Here I Go Again´87






Morr´n morr´n ....


I den är familjen är vi alltid uppe med tuppen.. hade svårt att somna i går kväll.. kom inte till ro lixom.. men helt plötsligt så ringde Peders klocka så förmodligen så somnade jag efter en liten stund :)

Skönt att de e ganska ljust på morronen fortfarande i allafall det gör de ju lite lättare att gå upp..

I dag ska Fille åka med sina gudföräldrar till Badhuset han måste ju också få känna att de är höstlov ju.. Ingen kommer bli gladare än han när han förstår att han ska få bada en hel dag :) Han har blivit ett vatten (o)djur.. han blir precis tokigt.. :) ligger på botten i badkaret och simmar :)

Måste berätta i lördags när klockan va 20.30 och jag satt vid tv och i mitt stilla sinne planerade att göra klar Fille för natten.. Plötsligt kommer Fille in till mig i soffan och säger

- Mamma, bada
- Nej William inte bada nu William ska sova nu vet du...
- Nee Minam bada!
- Nej älskling du ska gå och sova nu vi får bada i morron.
Barnet spänner ögonen i sin mamma och sätter händerna i sidan och skriker
- MAMMA MINAM BADA!!!
Ja som ni förstår de va inte så mycket annat att göra än att hälla upp ett bad :)

Han vet precis när jag har mina svaga ögonblick :) och då passar han på att utnyttja sin svaga mamma :) Skitonge <3

Jag ska räkna matte halva dage och resten av dagen blir de till att försöka börja på mitt specialarbete i engelskan.. ska skriva om Madame Tussauds .. kan nog bli bra .. eller? ....

Ne dax att fix i ordning fisungen innan Urban kommer och hämtar honom..


skriver mer sen...

..love....


en lång dag...


ja de ha de varit ... jag tycker överlag att dagarna känns sega och långa.. men de har nog med vintertiden att göra..

men den här dagen har jag förgyllt med min fina vänner.. Tack Hannah för en jätte trevlig fika.. och underbara Denise också..

Men innan jag träffade Hannah så svängde jag förbi Anna på en snabb visit.. fick även bli en lunch med Anna efter fikan med Hannah.. Mc donalds funkar alltid lika bra :)

Sen bar de av hem för att hämta min lille-fis på dagis.. och laga middag.. å nu sitter jag här igen med den här jävla debatt artikeln.. men tids nog blir den väl klar.. kanske..

Tur att jag har min fis som förgyller den jobbiga student tillvaron :)

 

Ne nu måste jag fortsätta me skolarbetena.. men ska nog byta till lite matte istället ett tag.. :)

skriver i morron igen...


..love..

 

 


lite stressig morron...


mycke som ska hända i dag :) klockan är nu 07.15.. fisen ligger i sängen å kollar på barnprogram.. ska strax försöka få upp han så vi kan åka till dagis.. sen ska jag åka direkt till skövde.. ska käka lite frukost på Pims me underbara Hannah..  så längesen vi sågs ( som vanligt) .. men innan jag ska träffa Anna en liten sväng.. så de e lika bra att ta tag i dagen ...


skriver mera sen...

... love....

inte min dag i dag....


Sitter här och letar fortfarande info till min debatt artikel.. kommer inte på något intressant att skriva om... usch paniken bara växer inom mig.. jur i helsike ska jag hinna med allt.. bäst at jag sätter fart omedelbums.. ska på födelsedags fika hos syster i eftermidda.. sen blir de direkt hem och frotsätta med detta evighets jobb...



...love....

trött,tröttare Eva....


vet inte varför jag sitter här och glor.. snart kommer ögonen trilla ut.. letat runt lite på internet efter lite inspiration till min debatt artikel.. men jag är nog för trött för att kunna tänka... måste gå och lägga mig nu.. hade tänkt vänta på att Peder ska komma hem men de går no inte denna gången.. Peder är i väg och planerar inför 90 års kalaset som han och två kompisar ha .. ( de fyller 30 alla tre så då får de bli ett 90 års kalas ).. kommer nog bli ett galejj som heter duga :)


ne nu måste de bli nattinatti....

...love...


F*ck you right back...


lördag.. känner mig så trött & hängig hela tiden. Kanske är de hösten som gör de.. kanske är de min vilde son som kör så hårt med sin mamma att hon blir alldeles utamattad :) Jag skulle gissa på en kombination.. I natt är det dax att ställa tillbaka klockan också.. men som tur är så gör ju de att de blir lite ljusare på morgonen .. Så mina vänner glöm inte att ställa tillbaka klockan i natt klockan 03.00...


Älskade Anna.. Vill att du ska veta att jag finns här för dig! Även om de inte hjälper dig ett skit just nu.. Så glöm inte att det finns massor av människor som älskar dig och bryr sig om dig.. Du är en av min absolut närmsta och bästa vänner!! Jag önskar att jag kunde göra något för dig.. Och du .. glöm inte vad jag sa.. " Someday you can Fuck them right back" .... Love u.....



Ikväll blir de lugnt.. William badar... och jag sitter här i fotöljen och funderar på om jag ska tag i hemmet som William har invaderat med sina leksaker överallt :) när han badat färdigt så blir de natti natti omedelbums!! :) Då ska mamman ta tag i en del skolarbeten.. jag får under inga omständigheter hamna efter nu.. de finns inget utrymme till de i min planering ..



Ne måste plocka lite här nu.. skriver kanske lite mer sen lr så får de bli i morron :)



all min kärlek till er min underbara vänner..






pilsk kisse ska till doktorn...


Gomorr´n kära ni....

klockan är 8 och det är fortfarande mörkt.. ganska mysigt.. Fille ligger fortfarande kvar i våran säng å slappar.. äter välling och kollar på Svampbob fyrkant.. han e en riktig sömntuta han.. :)

vid elva tiden ska ju jag och Fille åka till vetrinären med Pizzan (Mias katt).. Pizzan ska kastreras i dag.. Skönt för min syster ... så hon slipper höra på detta skrik hela nätterna .. men absolut skönast för Pizzan som slipper va pilsk och inte få "ligga" .. hon är ju lite "fin i kanten" också Pizzan så de tar nog på hennes självförtroende att gå där hemma och gny men ingen kommer och tillfredsställer .. :) så de e bäst för allas skull detta :)


Annars blir de en ganska lugn dag skulle jag tro.. göra lite läxor å så... gäller ju att ligga i nu.. inte särskillt många veckor kvar i skolan denna termin men många arbeten som ska in.. och veckan som kommer har vi ju höstlov.. så nu jävlar gäller de att Lilla Fröken Lommerin har självdiseplin i helgen och nästa vecka..

* Engelska uppsatas ska in veckan efter lovet
* En bokrecension i svenskan
* En fakta uppsats i svenskan
* Ett matte prov
* En engelsk bok som ska läsas och recenseras
* En debatt artikel som ska skrivas i svenska
och slutligen
* En krönika som ska skrivas i svenska också..


Ja jag har att göra .. ingen tvekan... :)


Men ikväll kan inget hindra mig för då är de Idol mys i soffan med min älskling..

Rock tema ikväll , kan bli grymt detta.. kanske NÄSTAN lika grymt som Michael Jackson temat.. men bara nästan..  :)


Kanske skriver mera sen...


... Love ....



kvälls häng i fotöljen...


slappar framför tvn.. riktigt go kväll detta :) eftermiddan har varit lagom ansträngande .. när Peder kom hem från jobbet så skulle han åka till Brandstorp å titta på ett jobb som dom ska göra där så jag & Fille åkte med på lite utflykt.. Medans Peder gick runt & tittade på bygget som ska byggas så satt jag & Fille kvar i bilen å läste Mamma Mu - bygger koja.. :) De va så mysigt att ligga där i baksätet me William på armen å läsa medans de regnade ut .. :)


Ett par dagar sedan jag la ner min Facebook.. å jag saknar de inte ett skit faktiskt.. otroligt skönt att slippa all falskhet som finns där.. Jag är verkligen otroligt glad över att jag har tagit steget att välja bort den delen av livet som endå bara gjorde mig ledsen..


Nu börjar Lyxfällen..

hörs i morr´n

.... Love.....



lyckopiller...




Måste pigga upp mig i detta skit väder :)





Dagens låt:





Dolly Parton - Why´d You Come In Here Looki´n Like That...




höstrusk...



i dag har de varit en riktig sån här höstrusk dag.. har kännt mig frusen & hängig hela dagen.. usch jag tycker verkligen inte att hösten e rolig sånna här dagar.. fy! Ska srtax gå och hämta fisen på dagis ... när vi kommer hem så börjar våran helg :) jag har ju inga lektioner på fredagar så då passar vi på att ha riktigt mysigt.. ligger kvar länge i sängen å kollar på barnprogam å äter lång frukost.. i morron ska vi åka till vetrinären med min systers katt också.. Pizzan ( som hon heter ) har börjat löpa så hon går hemma å skriker hela tiden å Mia börjar på sitt nya jobb i morgon så jag & Fille får åka med henne istället ..

ne måste rusa till dagis nu å hämta min Fis.. skriver mera sen..






ha en mysig eftermidda...

snart helg :)


i natt har jag fått sova hela natten utan att mitt lilla hjärtegull har kommit in å stört min skönhets sömn.. men jösses va trött jag är i allafall.. jag antar att mina tidigare mornar i veckan tar ut sin rätt nu.. skulle kunna sova tills i morgon tror jag.. men de icke på tanke tydligen.. klockan 10 har jag lektion å då gäller de att vara på topp.. svensk gramtik.. i 3(!) timmar ... jihooo *not*

Annars är de en bra dag i dag för i eftermidda när jag hämtar min Fis på dagis så har vi helg.. <3



ne nu e dax att pack ihop sig till skolan...






Thank God for Michael...






Michael Jackson dag i dag...


Min favorit : Man In The Mirror...













matte matte matte matte....



vaknade kl 5 av att Fis kom knatande in till oss :)  .. han petade lite på mig å sa - naka mamma, naka..
vilket betyder Vakna mamma, vakna :) .. han sten somnade ju om som tur va.. men jag kunde inte slappna av riktigt låg å tänkte på matten... så jag klev upp .. så här sitte jag kl 06.10 är repeterar procentsatser..ingen höjdare faktiskt :)

Ska sätta på en kanna kaffe nu så att jag piggnar till för jag lär få sitta här till de är dax att gå till skolan ... med avbrott för att lämna fis på dagis förståss :)

spännande.. i dag ska fis ta dagis kort för andra gången :) längtar redan till vi får dom hem skickade :) ..

ne ska fixa lite kaffe nu..

morrn morrn...

bums i säng...


då va tisdagen snart slut.. sitter å tittar på Desperate Housewives.. efter de blir de bums i säng...  jätte trött... har dock lite dåligt samvete,jag borde istället för att sitta här räkna massa matte.. ligger efter massor.. men jag börjar inte förens 11 i morron så direkt när jag lämnat Fille på dagis kl.8 så blir de direkt hem å räkna så att jag kommer ikapp lite..

föresten är de någon som vet någon bra sida som man kan köpa smink på här på internet.. gärna med massa bra smink tips med.. behöver lite inspiration inför vintern .. vore oerhört uppskattat...

ne dax att runda av...  nattinatt på er

nattsuddar´n


har  varit en bra dag så här långt faktiskt... Jag och Fille tog lite sovmorron i morse, lite lyxigt så där en vanligt tisdag kan man tycka.. men de va mest för att vi skulle överleva dagen överhuvudtaget.. ni förstår att klockan 04.10 i morse så kommer vårat underbara lilla "tröll" in till oss med kudden & "bosse" (snuttefilten) i släptåg så här lät de ungefär:

- mamma...
- mmm
- hej..je mamma...
- hej älskling.. vill du sova här hos oss? ( älsking betydde då Skitunge ) :) men de kunde jag ju inte säga till honom :)
- ja mamma..

2 sekunder senare

- hej..je mamma...
- lilla hjärtat inte prata mera nu.. William ska sova
- minam (William) neeh sooova..

William rablar sedan alla sina dagis kompisars och fröknarnas namn

- Gogo (Hugo), Saga, Sigge, Lisa, Ittan (Gittan), ena(Lena) osv...


En måttligt imponerad mamma erbjuder sonen att se en film i sin säng..

- Ja mamma Minam se vovarna..( Pongo och de 101 dalmatinerna)

William lägger sig sedan snällt i sin säng å ser på filmen... tror att han somnade om runt 06 tiden,jag somnade en stund innan ... så när Peder sa hejdå i morse så bestämde mamma att de minsann fick bli sov morron... klockan halv 10 anlände Fille till dagis i dag .. inte ett spår av nattsuddande på honom men hans mamma däremot har haft svarta påsar under ögonen & har jäspat bort en matte lektion och två svenska lektioner.. så ikväll blir de sängen TIDIGT :)

Nästa natt kan inte bli värre :)

Älskar dig min lilla skitunge även om du väcker mig klockan 04 :)



Ikväll blir de slappkväll .. William ligger i soffan å ser på Kogänget.. ( jo vi gör andra saker ibland, han ser inte jämt på film.. bara nästan ) :)  jag ska försöka ta tag i matten.. ska även gå igenom vilka ämnen jag ska läsa till våren.. möte med Rektorn veckan efter lovet angående hur jag vill lägga upp mina studier kommande termin.. jag behöver lite guidning...


ne ska försöka fixa lite middag.. i dag avacerar vi med hemma hamburgare :)


skriver kanske mera sen

Jag älskar dig mest av allt... trots dina nattliga bravader

min fis <3







min favorit...



Jag vill bara tipsa om min favorit blogg.. Jag läser den slaviskt..  Magdalena Graaf.. hon är himla rolig.. en blogg som får en att le flera gånger om dagen..

http://magdalenagraaf.se





Natti natt...


ja det har varit en konstig dag.. jag har försökt att rensa tankarna lite men de e svårt.. känner mig lite tom just nu.. ja de kanske känns bättre i morron när jag sovit på saken lite..

annars har eftermiddagen och kvällen bestått av pluggande.. Recensionen av den engelska boken är äntligen klar.. men de tog många timmar :)

måste ha 2 datorer samtidigt för internet krånglar
på den ena :)


Nu är de bara resten av skolarbetena kvar.. :) Fullt ös i skolan nu.. och nästa vecka är de höstlov så då gäller de att ha självdisiplin och göra sakerna hemma istället ..


ne ska kika på Tv nu.. Grannfejden på TV3 .. Hur i helvete kan vuxna människor bete sig så in i helvete illa.. :) men en jäkla bra program idé .. Jag älskar´t




Nattinatt från Bokgatan

med risk för att bli LYNCHAD ... men jag tar den risken..



jag är just nu så himla nöjd med mig själv.. jag har avslutat mitt facebook konto.. ska jag vara ärlig så känns de bra.. tycker att facebook den sensate tiden bara endå har bestått av att snoka runt i andras liv och skriva massa kryptiska saker i status raderna för att folk ska fjäska för en...

jag har tänkt i några dagar nu och varit otroligt själv kritisk.. jag känner att jag dom senaste åren har varit jävligt svag & hängt på i all falskhet som pågår runt omkring mig i min vän krets.. OBS ! NU kommer de bli ramaskri bland min "vänner" men jag är bara ärlig.. jag är trött på all falskhet.. ( alltså även min egen!!) man snackar skit om någon till någon för att sedan låtsas som inget till denna någon å vara jätte gullig mot den å kommentera: gumman å puss i puss... Å detta inkluderar väldigt många i min "vänner" krets.. näst intill alla inklusive mig själv!!!

Jag orkar helt enkelt inte med mig själv särskillt länge till om de ska fortsätta så här..  

Jag har upptäckt när jag ransakat mig själv att jag absolut inte vill leva ett sånt liv och att jag hatar & stör mig på ett sånt beteendet .. alltså hatar jag ju mig själv.. & de vill jag absolut INTE göra.. jag vill ju kunna vara stolt över hur jag lever mitt liv.. hur ska jag som mamma till William kunna säga till honom att han inte får snacka skit om folk om jag själv bete mig så..

Jag har bestämt mig för att börja "rensa" (kanske fel ord men kom inte på en bättre förklaring) bland mina vänner..  Redan här har jag nog förlorat en del som inte vill vara min vän längre .. men jag har i allafall bara varit ärlig.. Jag är trött på allt skvaller .. Alla säger sig vara trötta på skvaller när dom själva blir berörda .. men när de berör någon annan då går de bra att skvallra... 

Alla påstår sig vara så ärliga och säger alltid va dom tycker tyvärr har de väl kanske egentligen varit så att man "vänt kappan " efter vinden.. för att sen vända tillbaka kappan när man pratar med någon annan.. å en vacker dag så "biter de en i räva" & då är de ju inte så roligt längre..


Än en gång så skriver jag det : Jag är själkritisk och detta riktar sig inte mot någon enskild person!!!


Men en sak är säker .. i fredags ändrades mycket ... Tack Åsa för att du hörde av dig.. Jag önskar att jag hade haft lika mycke stake som du å vågat höra av mig...  Detta är då posetiv kritik till Åsa :)
Vi har haft mycke skit bakom oss de senaste året å inte varit särskillt snäll mot varandra.. hoppas de kan ha fört något posetivt med sig.. För mig fick det de i allafall.. så tack igen..

Jag förstår om jag inte kommer ha många vänner kvar nu.. men hellre inga vänner än falska vänner .. å om jag räknar så tror jag att iallafall 2st kanske 3 (om jag har tur) förstår mig... å dom 2-3 räcker gott för mig om de e så...

Och detta är inget "kappan efter vinden" inlägg utan för mig så är de så här nu .. ni får hata mig om ni så vill... Kanske detta inlägg kan bli något att skvallra om.. 


Även " vänner " som jag aldrig trodde hade sagt ett ont ord om mig har tydligen visst gjort de.. så jag vet inte riktigt längre.. jag måste nog bara smälta detta lite innan jag gör något som jag sedan får ångra..



Tack och lov så vet jag NU vart jag själv står.. Glad att jag äntligen kommit till insikt med mig själv..


ja blir bra argare ju mer jag tänker efter på allt som sagts å gjort under många år så de e nog bästa att ja slutar skriva nu innan Eva "goes bananas"...

skriver kanske mer sen när jag lugnat mig lite .. ha de hej.... 






IKEA... jag gillar´t...



Ja som sagt så åkte jag & syrran till IKEA i förmiddags ... jag e ju helt frälst i den butiken... som KristiBrud... fast i en butik sekt kan man säga :) Jag köpte lite smått & gott..


Nya gardiner till TV-rummet...



Värmeljus,blockljus,grytgaller,glödlampor
grön påsen/väska och 2 st pärmar


och en lampa till Filles rum...


Sen blev de inte så mycke mer denna gången ..



Nu blir de slapp resten av eftermiddan/kvällen.. ska sortera bland gamla papper & sätta in i våra nya pärmar.. gamla räkningar som ska sättas in.. Man ska ju behålla betalda räkningar ett par månader. Nu liggar dom & skräpar i en låda.. så de ska bli ?kul? :) Räkningar sen 2 år tillbaka... suck.. Men skönt sen när de e klart :)


Ha en underbar kväll ... <3



unika besökare & sidvisningar...



gud i min himlen.. varför är de bara jag som inte förstår skillnaden?? kan någon vara snäll & förklara vad "unika besökare" och "sidvisningar" är... jag skulle bli otroligt tacksam... hade jag inte varit fattig student så hade jag utlovat en belöning för bästa förklaring men tyvärr.. jag hoppas någon enda kan hjälpa mig.. om jag kommer i håg så kan de snälla själarna som hjälper mig få en belöning när jag är färdig utbildad och har fått ett jobb :)


hinner inte skriva så mycket mer nu har precis kommit hem från IKEA så jag måste packa upp mina fina saker ... bilder från mina inköp kommer ikväll :)


ha de gottit.... <3

Kvällsvälling & julmust med dillchips..



ännu en lördag går mot sitt slut.. klockan är visserligen bara halv 8 men i dag är fröken trött så de lär bli sängen tidigt..  Fille har redan lagt sig han ligger i sin säng & tittar på herkules :)





men inget nattinatti utan kvällsvälling!

Har hunnit med massa grejjer i dag.. Malin & Urban ringde i morse & ville att vi skulle åka ned på Loppis till Tibro så 20 minuter senare satt vi i bilen på väg mot Tibro .. snabba puckar :) hittade inga fynd idag direkt.. men de blev en Termos mugg till Peder för ynka 10 spänn .. funda fynda :)

Sen när vi kom hem så lagade vi lite lunch & käkade ... efter de va de dax att ta tag i lite skolarbete.




Kan inte ro för de men jag tycker
det är kul med Matte ... :)

Och i eftermiddags kom Anna på en lite försenad födelsedags fika :) jag avancerade och svingade ihop en kladdkaka.. :) vi gjorde de vi e bästa på.. fika å tjata skit .. ja hjälpte Anna att färga håret också..


De lilla som är kvar av min lördag blir till att spendera i soffan.. ihopkrupen i soffan under filten tillsammans med ett glas julmust & chips...ska nog kolla på en gammal Wallander rulle också.. å vänta på att älsklingen ska komma hem å mysa med mig :)


Ha de gottit... <3


Ikväll kl 20.00



Michael Jackson Tema på Idol ikväll

De kommer bli cool...

Man in the Mirror och Will you be there... är två måsten !!

Hejja Mariette!!!


ett avbrott ...




ja som ni förhoppningsvis märkt (om jag nu har några läsare)... så har jag haft ett uppehåll härifrån ett tag.. men de va väldigt nödvändigt.. för de första så har jag inte haft någon motivation att skriva .. & för d andra så lyckades jag ju än en gång slarva bort mitt lösenord ... inget ovanligt...

men i dag hände något som gjorde att livet känns lite lättare.. ungefär 1 miljon kilo lyftes från mina axlar.. vi kan ta den storyn annan gång... men en sak är säker UPPSKATTA de du har .. för som de så fint heter.. Man saknar ju inte kon förens båset är tomt!!


å från i dag så ska jag försöka hålla koll på mitt lösenord så att jag slipper sitta och gissa varje gång jag ska in här.. för nu blir de skriva av ett tag framöver...

ha de gottit så länge...



RSS 2.0