höstfint i trädgår´n & ett glas rött..



Hej kära....

ja de va vad jag har för krav för denna Söndag... Vi har varit rediga & varit ute å gjort lite höstfint i trädgår´n ... den e inte riktigt iordning för hösten än.. jag har inte planterat några krukor än.. men snart så ska väl de också vara fixat :) Skönt va de iallafall å få lite frisk luft & känns alltid gött när man har gjort lite nytta..

så nu resten av kvällen blir de lite städning här inne .. sen ska jag läsa lite engelska medans Peder ser på fotboll.. William ligger här i soffan å är helt trött :) han har inte vilat någon midda så de blir tidig säng för mini Denzler ikväll...
När engelskan är läst så blir de ett bad för min del.. & ett glas rött :) ... Primiär ikväll för "Ensam mamma söker" & de måste ju ses förståss..

ne om man ska ta tag i denna underbart slappa Söndagskvällen då ..

ha de..

min lörda..



hej kära...


hoppas alla har en mycket roligare Lörda än vad jag har.. jag sitter här hemma & ska tillbringa min lördakväll ihop med min mattebok :( inte så himla "glammigt" precis... fast de är ett måste.. har matteprov på Torsda så de e bara att borra ner näsan i boken.. 

fast de är inte så illa som de låter.. för de första så har jag ju min lille-fis hemma.. å de e underbart!! å för de andra så är matte ett roligt ämne så de kommer bli bra ändå.. å så har jag ju en flaska rött om jag skulle känna mig alldeles jätte ensam :)


ne ska mysa lite med fisen innan han ska nana..


ha de...

sjuk igen...



jaha .. jag som trodde att de va på väg över.. min förkylning alltså... men i går morse så kände jag mig jätte konstig.. så jag tog lite alvedon då blev de lite bättre å jag gick i väg till skolan.. de skulle jag nog inte ha gjort.. för i går eftermidda kom de ikapp mig å jag fick världens frossa.. feber & hängig.. å inatt jag jag vaknat å varit febrig.. nu i morse hade jag bara 37.4 å de är ju ingen feber så nu kanske de är på väg att bli bättre igen.. blir hemma från skolan .. MÅSTE bli frisk nu.. de suger att gå omkring å va små sjuk hela tiden.. men kanske va de bra att febern kom?? den kanske "rensade" ut baskiluskerna ... så idag ska jag bara liggahär i min säng å försöka kurera mig ...göra lite engelska o matte så att jag inte kommer efter allt för mycke..


saknar min fis som är på dagis.. han har de roligare där än hemma med en sjuk mamma som bara ligger i sängen...




Fisen bakar & diskar.. redig kille, de ska börjas i tid :)


Ha de...

Lyko.se & sena renoveringsbilder :)



jag tror att jag har gjort de förut men än en gång så rekomenderar jag Lyko.se .. de är en jätte bra nät sida där du kan köpa billigare frisör produkter.. plattänger, schampoo,balsam,spray..  dom säljer bara produkter som frisörsalonger använder. Och väldigt snabb leverans tid.. beställer du innan kl. 14 på tisdagen tillexempel så har du dina produkter dagen efter!!! Fick hem mitt nya
schampoo & balsam i går.. 750 ml Schampoo & 750 ml balsam för 399:-                                               


Kommer räcka i evigheter :)






ja & så till renoveringen som vi gjorde i Juli :) lite sen med bilder men bättre sent än aldrig heter de väl? :)



Här är vårat nya TV-rum ... (William gamla lekrum)













Här är matsalen ...










Måste rusa till skolan nu.. har Sv klocka 13 ... skriver mer i eftermidda/kväll ...


Ha de..





RSS 2.0