Nytt år & Bubbel...


Ville bara önska er ett riktigt gott nytt år.. hoppas ni får en underbar kväll.. Men nyårs läften blir det inget för min del, för jag bryter det ändå omedelbart :)

Ska ni ge något löfte?


GOTT NYTT ÅR.. & SKÅL

vill sova...


klockan är snart 05.. vet inte varför jag är vaken.. men kan bara inte sova. Kanske har varit ledig för länge nu.. kroppen kanske är helt utvilad.. men jag skulle så gärna vilja sova ett par timmar till .. innan lille Fis vaknar.. :)

På tal om Fille .. så har han världens bångstyrigaste hår... försök att få ordning på detta om ni kan :)





min älskade Fis.. när du blir tonåring kommer hälften av din mammas inkomst gå till att köpa hårwax :)


I dag ska jag åka till skövde och införskaffa det sista till nyår.. ska träffa min fina underbara Hannah... och icke att förglömma min Anna också som jag inte träffat på jättelänge.. kommer bli mycket trevligt..


nu ska jag försöka sova lite..


ha de...

snowracing...


det blev ingen Skövde resa för familjen i dag, vi vill inte ge oss ut på vägarna i snön.. inget gympass heller, otippat va :) man jag fick mig ett rejält träningpass iallafall för vi bestämmde oss för att åka lite bobb istället .. jösses va roligt de va :) tror jag & Peder hade roligare än William faktiskt :)




William kämpade ordentligt för att ta sig upp för kullen :)


William älskar när det går fort :)


Mamma med :)


Det tog inte lång tid innan snöbollskrig bröt ut...


Killarna mot tjejen.. lite orättvist tyckte jag ..


Finns ingen som älskar snö mer än Fis..





I februari ska vi försöka komma i väg på skidsemester till Sälen.. Jag vet en som kommer älskade & han heter William Robbie Denzler.. :)


puss

Godmorgon...


Annandagen i dag.. & jösses vilket väder vi har.. snöar o snöar o snöar.. jättemysigt tycker jag.

Hade tänkt åka in till Skövde en sväng men vet inte om det är så bra idé i det här vädret.. Om det inte blir någon Skövde resa så får det bli gymmet i dag .. för jädrans nu får faan måttet vara rågat.. jag har säkerligen gått upp 5 kilo .. sicken skit.. men det är bara att gräva djupt in i själen & försöka få fram lite motivation .. fröken måste börja bli lite hälsosam.. orkar inte me detta svullande längre :)

Men jag är ju lat som en hund!!! Jag förstår inte vad det är för fel på mig.. jag föddes tydligen helt utan känsla för hälsan.. :)

Ha en bra dag...

puss

svullo...


Jag känner mig som en svullen gris men ändå kan jag inte låta bli att trycka i mig mer.. så jäkla konstigt.. I morron får de för sjutton bli dax att börja motionera bort lite julsvulst... fy va äckligt nu när jag tänker efter.. yäck!!

Men fram tills dess tror jag att jag ska frossa i mig lite Paradis choklad & Coca-cola.. :)


God fortsättning ...


Kära ni.. hoppas ni har haft en trevlig jul.. för det har jag verkligen haft.. jag är mätt som ett svin efter all knäck o julmust o clementiner.. jag är inte särskilt förtjust i julmat så jag äter mig mätt på annat i stället :)

orkar inte berätta om alla williams julklappar men han är jätte nöjd.. nu har vi bara en "julafton" kvar o det är på söndag med pappa .. kommer bli jätte trevligt..

Jag fick en jättefin Peak hood tröja av Peder.. så jag är jätte nöjd.. :)

Jag har ett litet dilemma.. På nyårsafton ska vi på en jätte stor fest.. jag känner inte särskillt många där... men jag undrar vad man ska ha på sig..?? Klänning ?? vad har man till i såfall ?? eller ska man ha byxor?? jag kan inget o sånt här.. Någon som vill ila runt med mig i stan och hjälpa mig att hitta nyårsblåsan?? snälla ring mig i såfall.. jag behöver all hjälp jag kan få ...

ha en underbar kväll...


puss



färdig!!!!!!!!


nu är äntligen jul klapparna klara.. känns otroligt skönt.. hade en mysig shopping runda med Mia & Hannah..

Ikväll blir det uppesittarkväll .. jag hade tänkt mig att vinna en jädrans massa pengar på bingolotto.. :) sisodär en 3-4 miljoner .. ja drömma går ju :)

snart kära vänner är det julafton.. jag ser verkligen fram emot att se Williams glädje över alla fina leksaker han kommer få :)

Har inte så mycket att skriva faktiskt ..



julshopping....


godmorron älskade ...

i går for vi in till Skövde för att köpa lite julklappar.. det blev två stycken till Fis.. och min 100:- ... men i dag blir det till att fortsätta men shoppingen. Jag & kära syster ska möta upp Hanna.. Äntligen det var hundra år sen vi sågs.. Jag har saknat dig <3 ...
Om vi nu kommer in till Skövde för det är hemska vad det har snöat & blåst i natt... Jo men det gör vi nog.

Skriver mer när jag kommer hem...


puss

06.22 pip...


Godmorron kära ni...

fröken Lommerin är jätte trött just nu.. Fisen kom in halv 5 i morse och kunde inte somna om.. så det var bara till att gå upp.. men närsomhelst somnar han nog om .. han ligger i soffan & kollar på Bambi och gnuggar sig i ögonen .. så jag hoppas att vi snart kan gå och lägga oss igen...

Från i dag så är hela familjen lediga tillsammans i 13! dagar.. kommer bli mysigt..

På schemat i dag står det: Ut & leka i snön.. Ta en långpromenad i de mysiga vädret.. Baka pepparkakor..

I morron är den stora julklapps shoppingdagen.. sen 3 år tillbaka har vi som tradition att åka in till Skövde dagen innan Jul o köpa alla julklappar.. sen hem och ha uppesittarkväll och äta knäck & dricka glögg... Den dagen är nästan bättre än själva julafton för min del...

Ska försöka få Fisen att somna om en stund nu...


trött, tröttare, tröttast...




nu är det nära...


inte många dagar kvar till julafton nu..

I går klädde vi granen.. egentligen ska man ju inte göra det förens dagen innan jul.. men vi i vår familj tycker att det är mysigare att sätta upp granen ett par dagar innan för efter annandagen vill vi bara bli av med den så för att kunna njuta lite extra så tjuvstartar vi :)



Nu är det bara klapparna som saknas :)

Min älskade Buddah ljushållare har äntligen kommit.. min julklapp från mig till mig :)




Nu är det dax att underhålla sonen lite för det verkar som han har fått myror i blöjan.. hoppas det blir ljust snart så vi kan gå ut och leka lite..


puss





julbord, julpyntning...


Jul bordet i går var mycket trevligt.. Kan varmt rekomendera julbordet på Stadshotellet i Tidaholm.. I dag har jag och Fisen varit ute och åkt bobb eller va de nu heter.. jätte skojigt :) sen har vi julpyntat lite.. försökte få lite julstämning med lite tomtar... gillar inte prynadstomtar egentligen men för Filles skulle så blev det några stycken ..

Nu ska jag & Fisen ta en promenad till affären och kpöpa lite lördagsmys...

puss så länge

äntligen fredag....


det är något speciellt med fredagar ävem om jag har jullov så har jag längtat efter fredagen :)..
ska egentligen på julbord med Peders jobb ikväll.. men har inte hittat någon barnvakt.. men för mig är det helt okej att stanna hemma och mysa i soffan :)

Fisen är äntligen piggare i dag.. ingen feber när han vaknade.. men det blir en lugn dag i dag ändå.. så det blir nog mycket soffmys i dag med ..

puss

en vecka till jul...


god förmidda ....

i dag är det exakt en vecka kvar till julafton... längtar lite faktiskt :)

Fis har fortfarande lite feber i dag men känns lite piggare i dag.. han har lite ork att leka i allafall... de enda posetiva när han får feber är att han blir så himla kramig & mamma kär :)

I dag blir det inga stor projekt.. bara mysa & kolla på film... Jag njuter för fullt av Jullovet :)

Nu ska jag kolla på Pongo & de 101 dalmatinerna.. för 101 gången :)


puss

min skrutt...

Godkväll kära du..

min lilla älskade fis är sjuk.. har feber & är jätte hängig..

när jag kom till dagis och skulle hämta honom så satt han & sov i frökens knä och va i väldig behov av närhet.. och han var glödhet...
när vi kom hem tog vi tempen och lille fis hade 39.8 .. sedan dess har han legat i sängen och halv sovit och tittat på film.. först nu fick jag i honom lite alvedon.. hoppas han får sova någorlunda i natt.. men jag är inställd på en vaken natt... så jag har bunkrat upp här i vardagsrummet med glögg & pepparkakor :) tycker så synd om min lille fis, han blir så ynklig när han är sjuk..

hoppas ni har en mysig onsdagskväll...

puss

om jag är stolt... hell yeah!


har varit på avslutning i skolan.. de var trevligt.. men det trevligaste av allt var såklart när jag fivk reda på mitt betyg i Sv A .... Gissa då.. ha ha VG!!!

Det var det ämnet jag var mest nervös inför och har alltid tyckt att det är otroligt svårt med grammatiken.. att jag skulle få VG va bara så jävla avlägset min önskan var att jag skulle överhuvudtaget klara G .. å så fick jag VG.. kanske låter löjligt att bli så glad för ett VG.. men för mig så betyder det hur mycket som helst..

Nu ska jag vila lite.. sen hämta min ängel på dagis...

puss..



Julavslutning...


För första gången på mer än 10 år ska jag gå på Julavslutning i skolan :) Om sanningen ska fram så är jag nästan mer spänd i dag än när jag var liten :) Det är något visst över Julavslutningar..

Så himla skönt att första terminen är avklarad.. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag klarat av det och till och med fått 2 ämnen avklarade.. Sv A och Eng A är färdigt.. Eng A vet jag betyget i och det blev G, nu väntar jag med spänning på vad det blir för betyg i Sv ...

All min energi är slut.. nu när jag börjat slappna av och vet att jag är julledig så kommer all trötthet över mig.. Gick o la mig tidigt i går att jag kände att jag behövde sova.. men jag läser ju Magdalena Graaf´s bok .. Och den är så jäkla bra så jag fastnade i den så det blev såklart sent i allafall :)

Nu måste jag fixa i ordning skattbo´t och fejset ..

Skriver mer efter avslutningen...


Puss

nattinatt..


GodNatt underbara ni...

Sitter här och hör från rummet mittemot hur Min älskade lille fis snarkar och snusarr   .. Finns inget bättre att somna till

Sov så gott så hörs vi i morron...




Du betyder allt för Mamma,, utan dig Fis kan jag inte leva.. hoppas du just nu drömmar fina drömmar <3





första terminen avklarad ...


Kom precis hem från skolan.. sista lektions dagen för denna terminen.. nu väntar jullov :) ledig fram till 11 januari.

Så nu har jag äntligen tid att umgås med mina vänner igen.. om jag nu har några kvar :) jo men det vet jag att jag har.. :)

Gjorde min stora redovisning inför klassen om min roman som jag har läst.. det gick jätte bra.. över förväntan.. :) & så fick jag tillbaka min Fakta vetenskapliga uppsats.. betyget på den blev VG :) nu e fröken lycklig & lite stolt såklart :)

Nu ska jag rusa till dagis och hämta min lille fis.. ikväll blir det film mys i soffan för hela slanten :)


puss på rumpan..


fårrden...



Nu kommer bilder på våran fina nya bil...





Visst är hon en skönhet.... :)

back in shape...


oj de va inte i går jag skrev .. :)

Godmorron kära kära ni...

Måste berätta något roligt... vi sålda våran volvo i lördags.. tack å hej med dej din skruttbil.. och förrgår kväll hittade vi en jättefin bil på blocket som vi blev lite förälskade i.. så Peder ringde på den direkt i går morse.. och vi bestämmde oss för att åka och kolla.. tyvärr så fanns den ända borta i Grästorp.. typ 11 mil enkel resa!! men vi åkte i allafall i väg i gårkväll vid klockan 18. Självklart körde vi fel på vägen så strax efter 20 va vi framme i Grästorp.. men jösses den bilen va verkligen den långa resan..

Så nu hemma i garaget står våran nya fina bil.. En Ford Focus .. En sån där liten .. som en Golf typ.. Jag älskar våran bil!!!! Dock 32.000 fattigare .. men vad gör väl de om 100 år :)

Trött i dag vi var inte hemma förens 23..  så i dag är jag otroligt trött.. ;)

Bilder på bilen kommer senare i dag...


Puss på rumpan älskade ni...



dagis kort...


äntligen har dagis korten kommit :) Världens gulligaste blev han såklart.. efter jag öppnat kuvertet och sett korten så kom jag på mig själv med att gå omkring och små le här hemma som världens stoltaste mamma..  Jag är så tacksam för min fina kille...




Tiden går så otroligt fort .. snart fyller min lilla prins 3 år! I morgon är det exakt 4 månader kvar.. Oj då ska det firas med ett riktigt barnkalas..


puss på rumpan







prov i dag...


godmorron min kära...

prov i engelska i dag.. grammatik :) vi får se hur detta kommer gå. Känner mig inte ett dugg motiverad men det är bara att köra på.

Annars är det inte så mycket inplanerat.. Peder ska i väg på ett fotbolls möte ikväll. Så jag och fisen blir hemma och myser i soffan. Jag tror jag ska göra som jag gjorde i går, jag gick och la mig klockan 21.00 och läste min bok.. gud så skönt det va..

Börjar klockan 11.00 i dag, så fram till dess ska jag ligga i sängen och fortsätta läsa min bok.. måste bli klar med den nu.. va på bibblan igår och lånade Magdalena Graaf´s Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Har hört att den ska vara jätte bra så jag vill börja med den NU , men jag måste läsa klart den andra först som sagt :) och jag har ju bara 350 sidor kvar nu :)


kanske skriver mera ikväll..

puss på rumpan

hemma på lunch..


sitter här hemma och försöker planera lite för hur jag ska få klart de två uppgifterna som är kvar den här terminen.. i morron är den sista delen av det nationella provet i engelska ... det blir till att öva på det lite ikväll ... sen är det ju bara den muntliga redovisningen av boken kvar.. eller ja bara och bara men det känns skönt att terminen börjar lida mot sitt slut.. jag märker nu att jag verkligen lever på energi som egentligen inte finns. Totalt slut i kroppen, sover dåligt och någon form av inre stress.. men snart får jag vila ett par veckor tack och lov.

I går hade jag en jätte trevlig shopping dag med Åsa .. vi shoppade loss .. särskillt Åsa :) tack vännen det vara verkligen roligt..

Innan det så var jag hemma hos Anna och käkade lite mysfrukost.. mycket trevligt det också..

Innan jag åkte hemifrån skövde så passade jag på att ombesiktiga bilen..äntligen blev den godkänd.. så nu ska den ut på blocket för försäljning :)


oj nu måste jag rusa till skolan igen..


puss på rumpan

hårfärg...



Kunde ine hålla mig.. Ja va tvungen att börja färga håret.. Nu är det 5 minuter kvar på första verkningstiden.. sen ska slingorna i :) Hur nu detta ska gå .. har aldrig gjort slingor själv förut .. Men men det får bli som det blir.. kan ju inte bli värre än det va innan i allafall..

I morron ska jag in till skövde och försöka hitta lite julklappar.. så himla svårt att köpa till Peder.. men vi får se.. jag har ju Åsa med mig som kan vara smakråd :)

Nu måste jag skölja håret..


puss på rumpan

söndag...


godmorron mina hjärtan.. 2:a advent i dag.. Julafton närmar sig med storm steg. Skönt :)

I dag skulle jag verkligen behöva åka in till Anna i skövde så att hon kan hjälpa mig att färga håret.. men jag vet inte om jag orkar de.. trött i dag.. har sovit väldigt dåligt i natt.
Kanske min älskade lillasyster Jannike kan hjälpa mig i morron när hon kommer :)

borde försöka få i mig llite frukost och lite kaffe så kanske jag piggnar till lite..

hörs lite senare..


puss på rumpan...

en lång lördag..


hej min kära...

detta har varit en lång lördag.. i morse bestämde vi oss för att åka till jönköping och kika lite.. oj så mycket folk det var.. Jag och Mia gck och strosade inne på IKEA en sväng.. och jag tror jag slog rekord.. 46:- handlade jag för :) ett paket värmeljus och sex stycken vanliga röda ljus :) Peder och Michael försvann fort från Ikea och gick till A6 istället :)

Jag finner ingen shopping ro när det är så mycket folk så jag inhandlade bara en hårfärgning.. som fattig student så har jag inte råd att färga hos frissan så det fick bli en billig fårg från H&M istället.. men jag tror de kommer bli bra ändå..

På måndag ska jag in till Skövde och träffa Åsa :) Kommer bli himla mysigt vi ska kika julklappar & fika... sen ska jag möta upp Jannike så följer hon med hem till Hjo och umgås lite.. oj så jag saknar dig min lilla stumpa <3

Ne nu måste fröken sova.. Natti natti ..


puss på rumpan

Calle rockar...



FY FAAN va gött .... YOU GO CALLE...

Shysstare personlighet får man leta efter..

westlife


sitter hemma och slötittar på Idol... tror tyvärr att det blir min favorit Calle som får åka hem.. Men jag tror han kommer gå långt utan Idol ändå.. Tänk va coolt om Calle & Mariette kunde blida ett band!! jag skulle bli deras största faan :)

Westlife surpriceade.. måste erkänna att jag fortfarande har ett svagt öga för dessa skönsjungande gossar..

Nu ska jag kika på Cirkus Möller ..



Puss på rumpan...

varför är jag förvånad?


jo det är sant faktiskt, skriv programmet till datorn som Peder kom hem med funkade jätte bra att installera. Och ny färgpatron hade jag köpt för att den gamla va slut.. så nu va det juh bara att skriva ut arbetet.. ha ha yeah right.. det hade minsann inte krånglat färdigt där ska ni veta.. nu på morgonen när jag sätter mig för att skriva ut arbetet så va händer då tror ni ? .. jo ni förstår att då där det den svarta patronen som är slut inte färgpatronen.. så nu kan jag inte skriva ut mitt arbete i allafall.. helevet jävka skit faan. Men jag hoppas fröken är snäll och ger mig till på tisdag med arbetet.. Det är ju bara utskrivning kvar... I morgon får jag min svarta patron hem levererad...

Ingen idé att jag försöker göra någon avancerat i dag för jag lär väl halka på en hal fläck på väg till skolan och ramla och bryta lårbens halsen.. kom i håg att jag sa detta nu :)


puss på rumpan

i morron blir de yoga...


ja nu har jag lugnat mig lite.. det är väl ingen idé att stressa upp sig över detta. Får jag inte klart arbetet till i morgon så får jag fråga min fröken Helen om det är okej att jag lämnar det på Tisdag istället..

Kom på förut att min Yoga dvd bara står och dammar i hyllan.. Kanske vore idé att damma av den och köra ett pass i morron.. känns passande nu när det är glashalt ute och det endå inte går att springa..

ja så får det bli...

puss på rumpan

stress,stress & stress....


självklart blir de krångel i sista stund när fröken Lommerin verkligen har bråttom. För ett tag sedan så laddade jag ner ett office program så att jag skulle kunna göra olika skolarbeten på datorn..Man fick prova programmet gratis i 90 dagar.. I morgon är den stora dagen för inlämning av fakta uppsatsen i svenska .. så nu tänkte jag gå in och rätta ett par saker som har blivit fel.. och självklart har dessa 90 dagar gått så nu kan jag inte använd mitt program.. helvete skit.. men så kom jag på i morse att jag kunde lägga över uppsatsen på USB och skriva ut det i skolan.. så fröken pustade ut. När jag kommer till skolan och slår ner mitt arsle på stolen och stoppar in USB minnet i "skit" datorn så är det programmet som jag använt för att skriva arbetet på "för nytt" för att kunna ombehandla i deras datorer.. Otur? det här är ju för faan inte sant. Hur i helvete ska jag lösa detta nu då??

Peder skulle låna något installations program av Gurra så får vi prova det när han kommer hem från träningen.. ja så nu står jag på knäna och ber till Gud att han för en gångskull ska hjälpa mig..

"Gud jag ber nu på mina bara knän! snälla hjälp mig nu för faan.. jag måste få detta arbete klart till i morgon, det är as viktigt! Och en sak ska du ha jävligt klart för dig.. att om du inte hjälper mig med detta så tänker jag skvallra för fröken, och hon kan va riktigt vass!!"



Jag antar att jag kommer att sitta här fram till sent i natt och svära om att skiten inte funkar..

Ja jag är jävligt bitter!!!!







Let´s dance...


Snart börjar Let´s dance igen!! De är ett fantastiskt underhållningsprogram tycker jag.. & en av mina favorit bloggare kommer vara med.. Claudia Galli!! Hon kommer at t dansa i hop med Tobias .. De kommer bli ett riktigt stjärnpar.. Jag hejjar på dom såklart :)

Marcus Birro, Gudrun Schyman, Elin Kling, Stefan Sauk, Janne i från Bonde söker fru med flera kommer att vara med.. detta kommer "rocka".... Längtar redan..


Ja just de mitt Nationella prov i engelska eller ja första halvan i allafall är avklarad.. tror att de gick ganska bra.. hoppas det blir godkänt..

Nu måste jag börja med middan...


puss på rumpan..

godmorron...


kom ner i köket i morse.. å gud så mysigt det är med adventsstjärnorna som lyser...
Vill att det ska vara advent jämt.. herrejösses jag kom just på att jag har missat julkalendern.. någon som sett den?? får helt enkelt bänka mig ikväll.. brukar väl vara vid 18 tiden...

har varit ute och gått promenad nu på morgonen. Vågade inte springa för det är jätte halt, och jag är ju typiskt klantig så jag hade garanterat gjort en ordentlig vurpa så jag tog det säkra före de osäkra och tog en promenad istället.

Jag är jätte nervös just nu. Nationella provet i engelska börjar klockan 13.00.. jag verkligen hoppas att de går vägen .. Fick tillbaka mitt matte prov i måndags.. jag fick 18/28.. Det var 3 poäng ifrån VG .. attans ... men det var ju godkänd i allafall så jag får vara nöjd med det.


Nu måste jag äta lite frukost sen bär det av till skolan..


Ha en underbar dag min kära..


puss på rumpan




godnatt

Godnatt min kära... nu ska jag sova för att vara utvilad inför engelska provet i morron.. Lova att du tänker på mig mellan kl 13 och 15.30...


puss på rumpan

.....


oj jag har verkligen haft blogg torka dom senaste dagarna. Hemskt lessen för detta!! Jag ska försöka bättra mig lite..

Pratade precis med BVC för William är förkyld året runt, snarkar och har börjat få andningsuppehåll när han sover.. men som tur va så är det inget farligt att ha andninguppehåll när man är en sån liten prick :) förhoppningsvis så växer det bort.. man kan även operera men risken är när man är så liten att polyperna växer ut igen.. och jag vill inte att han opereras i onödan.. så vi bestämde att vi avvaktar ett par månader och så får vi se vad som händer...



Haha min lilleman.. ser verkligen inte ut som du lider av dina andningsuppehåll :) Handen i blöjan medans du sover så ska en riktig man uppföra sig :)

ha en fina dag nu ska jag hoppa i dusch och bege mig till skolan...


puss på rumpan..


RSS 2.0